Bygg ditt entresolplan

Det här är en fiktiv demo på en produktkonfigurator för entresolplan. Givetvis är detta en förenklad modell, men den ger en bild av hur en säljare eller en kund själv kan bygga sitt entresolplan och automatisera skapandet av t.ex. ritningar och BIM-objekt i ett skräddarsytt säljsystem. Testa gärna att klicka på dokument-ikonerna överst på sidan, för att ladda ner en BIM-modell eller en ritning (pdf). Systemet skulle även kunna generera BOM-listor och monteringsanvisningar och givetvis skicka offertförfrågningar/ordrar direkt till affärssystemet.

Menyn och knapparna "Min profil" och "Spara" är avstängda, men kvar för att ge en bild av hur ett intranät eller säljverktyg i Wengine kan se ut.

Wengine integreras givetvis med befintliga system som t.ex. ett affärssystem, CRM-system, hemsida/webbshop eller en återförsäljares hemsida. Wengine gör det lätt att t.ex. komplettera andra system med skräddarsy gränssnitt för olika roller inom organisationen både internt och externt eller göra lite tröga system lättillgängliga. En perfekt plattform att växa i.

Du kan snurra modellen genom att klicka på modellen med höger musknapp, hålla ner scrollhjulet på musen för att flytta modellen och zooma med scrollhjulet.